Vissen, Vogels, Honden

!

De Vijver

Ook in Lilawadee mocht een kleine vijver niet ontbreken want wat is er mooier dan ’s-morgens door hongerige vissen begroet te worden die zich vervolgens onder de ruisende waterval hun ontbijt goed laten smaken.

De Volière

Oorspronkelijk komen ze uit Australië, de Gouldsamadinen, maar zijn daar intussen zeer zeldzaam geworden omdat ze in de 50-er jaren van de vorige eeuw massaal gevangen en in grote aantallen naar Europa en Noord Amerika verscheept werden.

Promiscuïteit........ Promiscue.......wat?

Promiscuïteit dus. Een promiscue seksleven (van het Latijn promiscuus = dooreen gemengd, gemeenschappelijk) houdt in dat men verschillende, wisselende, seksuele contacten onderhoudt. Traditioneel bestaat in de meeste maatschappijen op dergelijk gedrag een taboe, zeker daar waar het vrouwen betreft maar onze Gouldsamadinedames hebben hier geen enkele boodschap aan.

Vogels in en rondom Lilawadee

Langzaam maar zeker beginnen ook de in de vrije natuur levende vogels zich thuis te voelen in en rondom Lilawadee. Maar natuurlijk bijna nooit een camera bij de hand als je er over struikelt.........

De Shih-Tzu

letterlijk vertaald als "Leeuwenhond", is een erkend hondenras. Al in de zevende eeuw zouden er Suzi- of Snoopy-achtige honden hebben rondgelopen in de kloosters van Tibet.