• Beschrijving
  • Meer

Vanuit Duitsland (en de Benelux) is Düsseldorf een geschikt vertrekpunt; http://www.bmair.nl/Vliegtickets/Airlines/LTU.htm

 Een directe vlucht dus zonder een vervelende tussenstop in Dubai in de Emiraten of waar elders dan ook. Het vertrek is meestal ‘s-middags met een aankomsttijd van rond 10.00 uur de volgende dag op Suvarnabhumi Airport in Bangkok en wij hadden meestal weinig last van jetlag. Wel op tijd boeken.

Dichtbij het vliegveld is een prive parkeerplaats met shuttledienst. Goed bereikbaar en goedkoop en u loopt niet tegen de mogelijkheid aan dat de laatste trein net voor uw neus wegrijdt bij terugkomst. Ook hier geldt overigens; op tijd reserveren, want niet alleen Nederlanders weten inmiddels van dit ‘geheime plekje’. Het adres…. www.park-and-travel.de

Voor een verblijf tot vier weken is een paspoort voldoende. In het vliegtuig krijgt u een aanvullende immigratiekaart. Niets engs aan of moeilijk, alleen een balpen bij de hand houden. Heeft u geen intentie het noord-oosten van Thailand te bezoeken dan zijn vaccinaties niet noodzakelijk. Maar raadpleeg voor alle zekerheid uw huisarts even.

Voor eventuele maagproblemen hebben wij goede ervaringen met Immodium, maar ook de apotheker hier heeft een middeltje tegen acute noodgevallen. Toiletpapier zult u hier niet altijd en overal tegenkomen. Een doos Kleenex blijkt steeds een goed alternatief.