• Beschrijving

Check-Inn      14.00 uur
Check-Out     11.00 uur

De bungalows hebben een woon- en een slaapkamer en zijn ingericht voor twee volwassenen. De woonkamer is voorzien van voldoende meubilair en biedt de mogelijkheid voor twee kinderen tot 16 jaar extra slaapgelegenheid te creëren.

De bungalow met een bezetting van twee personen kost per overnachting (zonder ontbijt) 1500 Thb, voor een kinderbed wordt een extra 100 baht per nacht in rekening gebracht.

Om uw reservering te kunnen garanderen is een gedeeltelijke vooruitbetaling noodzakelijk. Na ontvangst van de betaling wordt u een ontvangstbevestiging gestuurd per e-mail. Het resterende bedrag dient u te voldoen bij aankomst. We beschouwen de vooruitbetaling als borgstelling.

Bij een annulering tot een week voor de reserveringsperiode wordt de vooruitbetaling teruggestort. Bij een kortere termijn annulering of bij het niet betrekken van de bungalow op de geboekte dag is terugbetaling niet meer mogelijk. In geval van “No Show” is de reservering na de eerste nacht vervallen.

Met het verzenden van de reservering wordt bevestigd de annulering- en betalingsvoorwaarden gelezen en geaccepteerd te hebben.

Bankrekening Wantana Krikke
TMB
Account No. 624-2-02375-9
Reservering Bungalow Lilawadeeresort. 

P.S. Parkeren is geen probleem maar wij beschikken niet over een afgesloten parkeerplaats.